Akupunktur fixade min onda rygg

God morgon! Jag är så glad för att ni valt att komma in hit till bloggen denna morgon också, och jag hoppas att ni kommer tycka om det inlägg jag har tänkt skriva till er idag. Jag tror att jag har sagt det till er förut men det är mycket som händer i mitt liv just nu här i Motala och det har gjort att jag har känt mig överarbetad det senaste och jag fick problem med smärtor i ryggen igen. Jag har känt att jag behövde hjälp med att komma tillrätta med problemet och har gått till Kroppsbalans Motala, som är ett ställe som ger bland annat akupunktur, som kan vara till hjälp vid flera olika tillstånd. 

 

Anledningen till att jag har valt att gå till det här företaget är för att den akupunktur som de ger, tidigare har hjälpt mig väldigt bra, när inget annat hade hjälpt. Jag ville inte använda starka smärtstillande tabletter även om jag hade dem på recept. Jag kan knappt tro att det är sant nu när jag får sova på nätterna igen, utan att ligga vaken på grund av en molande och jobbig värk. Akupunktur, den hjälper verkligen, och det finns vetenskaplig forskning som faktiskt styrker att det är så! Jag känner mig väldigt glad över att jag tog kontakt med Kroppsbalans Motala eftersom jag verkligen har blivit hjälpt här. Det har samtidigt varit avslappnande att gå hit eftersom akupunktur frigör hormoner i kroppen som är rogivande. Akupunktur önskar jag att många fler än jag skulle prova på, vad du nu än har för bekymmer. Det går även att få kinesisk massage här, det är en djupgående massage som går efter kroppens meridianer. Läs gärna mer på deras hemsida. Där kan du också boka tid. 

 

Du gillar kanske också...