Akupunktur hjälper mot min tinnitus

God morgon! Jag är så glad för att ni valt att komma in hit till bloggen denna morgon också, och jag hoppas att ni kommer tycka om det inlägg jag har tänkt skriva till er idag. Jag tror att jag har sagt det till er förut men det är mycket som händer i mitt liv just nu här nere i Halmstad och det har gjort att jag har känt mig stressad det senaste och jag fick problem med tinnitus igen. Jag har känt att jag har behövt hjälp med att komma tillrätta med problemet och har gått till Norrbys Muskelvård, som är ett företag som ger bland annat akupunktur, som är verkningsfullt vid ett flertal olika tillstånd. 

  

Anledningen till att jag har valt att gå till det här företaget är för att den akupunktur som de ger tidigare har hjälpt mig väldigt bra, när inget annat hade hjälpt. Jag ville inte använda starka receptbelagda läkemedel. Jag kan knappt tro att det är sant nu när jag får sova på nätterna igen, utan att vara störd av ett evigt pipande ljud i örat. Akupunktur, den hjälper verkligen, och det finns vetenskaplig forskning som faktiskt styrker att det är så! Jag känner mig väldigt glad över att jag tog kontakt med Norrbys Muskelvård eftersom jag verkligen har blivit hjälpt här när den traditionella hälso- och sjukvården har inte kunnat hjälpa. Det har samtidigt varit avslappnande att gå hit eftersom akupunktur frigör ämnen i kroppen som är rogivande. Akupunktur önskar jag att många fler än jag skulle prova på, oavsett vad dina bekymmer är.  

 

Oavsett vad just ditt problem med hälsa är, kanske akupunktur kan vara något för dig också? Det går också att få en avslappnande och värkreducerande massage på Norrby Muskelvård också. 

Du gillar kanske också...